Wil je snel en veilig bruin worden? Dan ben je bij Spray tan Amsterdam Zuid aan het goed adres. Met onze spray tan ben je binnen 3 uur heerlijk gebruind zonder schadelijk effect voor je huid!

 

Spray Tan Amsterdam Zuid werkt met de Velocity Rapid en dat is niet voor niets. Het is de ‘s werelds snelst inwerkende lotion, welke ook nog eens een intens prachtige kleur geeft. Afspoelen kan al na een inwerktijd van: 1-3 uur. Ook geschikt voor de meest gevoelige huidtypen. Gelijktijdig met het inwerken van deze spray krijgt je huid een boost van Vitamine C, dat huid veroudering tegen zal gaan.

Teints:

  • licht (8%) vergelijkbaar met even het bleke eraf dan mag je de spray na 1 uur afspoelen
  • medium (10%) vergelijkbaar met een dagje strand dan mag je de spray na  1 1/2 uur afspoelen
  • donker (12%) Vergelijkbaar met een lange strand vakantie dan mag je de spray 2 uur afspoelen
  • ultra donker (14%) intens bruin dan mag je de spray na 3 uur afspoelen

 Let op!  Je kan de kleur veranderen! Handig voor als je het lastig vindt een kleur uit te kiezen. Na de behandeling kom je er donker uit (12-14%) wil je de kleur zo houden, dan mag je dus na 3 uur douchen. Wil je toch lichter? Dan spoel je de spray na 1-2 uur eraf.

 

Lees onderstaande goed door om het beste uit uw spray tan te halen.

 

Voor de behandeling – Voorbereiding spray tan

 

Scrubben

Het advies is om je huid over je hele lichaam licht te scrubben 24-uur voordat je een Spray-tan behandeling krijgt. Dit zorgt voor een egalere dekking en een betere opname van de tanningvloeistof. Let er wel op dat de scrub olievrij is. Heb je geen scrub? Geen probleem, je kan ook na je douche-gebruik je huid stevig afdrogen, dat heeft ook een licht-scrubbend effect.

 

Douchen, Baden & Zweten

Wacht een uurtje met een Spray-tan behandeling wanneer je gedoucht, gezwommen of gesport hebt. De spray hecht zich het best aan een licht zure huid.

 

Wat neemt u mee naar de behandeling?

Loszittende, donkere kleding (huispak / sportkleding). Dan krijg de spray alle ruimte om in te trekken.

Vergeet je niet een paraplu mee te nemen als het regent?

 

Lingerie

Na de behandeling mag je tijdens de inwerkperiode  geen BH dragen. Houd je hier rekening mee qua kleding? (je kan wel een topje of bandeau dragen).

 

N.B. Kom zonder make-up, (body) cremes of deodorant naar de salon voor je spray-tan behandeling.

 

Tijdens de behandeling

 

Tijdens de Spray-tan behandeling kan je zelf beslissen wat je aan wil.

Wil je een bikini of een zwembroek aan, dan kan dat gerust. Heb je liever een full-body dekking dan mag je ook naakt of topless zijn. De keuze is aan jou!

 

Wil je geen bandjes zien, maar vindt je het niet prettig om halfnaakt te staan? Houdt dan gewoon je bikinitop of bh aan en doe de bandjes omlaag. De spray is volledig uitwasbaar.

 

In totaal sta je slechts 5-10 minuten in de cabine.

Na de behandeling

 

Douchegebruik

Afhankelijk van welke spray-tan je hebt gekozen, mag je thuis de spray afspoelen. Blijf net zolang spoelen tot het water helemaal helder is. Niet met een washand maar gewoon met je eigenhanden.

Na elk douche-of bad gebruik mag je je huid zolang als de spray-tan erop zit, deppend afdrogen.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je kleur is het aan te raden het douchegebruik kort te houden. Let op gebruik geen producten van Nivea of Dove deze hebben een nadelig effect op je spray Tan.

 

Smeren en verzorgen

Het is aan te raden sowieso één keer per dag je huid in te smeren, maar 2x daags is nog beter.  Hierdoor kan je nog langer van de kleur genieten.

In de salon is een bodycreme te koop die ervoor zorgt dat je extra lang kunt genieten van je verkregen kleurtje. (7,50)

 

Herhaling

Als de teint bijna vervaagd is kan je met een volgende Spray-tan behandeling een

Top-Up opbouwen waarbij de teint telkens langer mooi blijft.

Wanneer je regelmatig een Spray-tan behandeling ondergaat, zal dit helpen om de kleur langer vast te houden. Kijk even naar de prijslijst voor de tarieven voor een rittenkaart of abonnement.

 

Al genoemde voorzorgsmaatregelen zijn noodzakelijk om je die mooie,

egale en bruine teint te kunnen garanderen.

 

Voor

8%

10%

12%

Wil je ook graag je handen en voeten laten verzorgen? Maak dan een afspraak bij Movennails ( Zelfde locatie) Bij Movennails kun je terecht voor alle soorten kunst nagels, Acryl nagels, Gel nagels, Solar nagels en voor een manicure of pedicure behandeling! Kijk op onze website of bel met 06-42424341 voor een afspraak!

Movennails: Nagel salon - manicure & pedicure - opleiding nagelstyliste